Betaling
Alle priser er inklusiv moms og i danske kroner (DKK). Betalingen for din ordre trækkes først, når din ordre bliver sendt.

Told 
Handler du unden for EU, risikerer du at din ordrer bliver pålagt told, dette er på eget ansvar. 

Gavekort
Har du modtaget et gavekort, er dette gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Et gavekort til Mille Rubow er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Gavekort ombyttes ikke til kontanter.

Levering
Dit nye smykke/r afsendes efter 1-4 hverdage. Da alle smykker er håndlavet af Mille Rubow, kan der i visse tilfælde opstå en længere levering. Du får besked, hvis det er tilfældet.

POSTNORD BREV: Din bestilling sendes med brev. Dette tager 5-10 hverdage om at nå frem.

QUICK-BREV: Din bestilling sendes med Quickbrev. Denne forsendelsesform er med dag-til-dag levering. 

POSTNORD PAKKE: Din bestilling sendes som pakke med Track&Trace nummer. Denne forsendelsesform er med dag-til-dag levering og du kan følge din pakke. Når pakke er leveret på det posthus du har angivet ved bestilling, modtager du en mail/SMS.

DAO: Din bestilling sendes DAO og leveres til den DAO pakkeshop du har angivet under bestillingen. Når pakke er leveret i pakkeshoppen, modtager du en mail/SMS. Denne forsendelsesform er 2-4 dage undervejs.

Alle bestillinger sendes med PostNord eller DAO. Du kan vælge om din bestilling skal sendes med brev (uden Track&Trace nummer) eller som pakke (med Track&Trace nummer). Ønsker du at følge din pakke, anbefales du, at vælge forsendelse med pakke. Forsendelse med pakke er med forsikring og Mille Rubow Jewelry erstatter derved mistede pakker. Bestillinger sendt unden Track&Trace sendes på kundes eget ansvar. 

JULESHOPPING:
Julegaver byttes t.o.m 15. januar!

Fortrydelsesret                                                                                                                     

Hvis du fortryder dit køb, har du ret til at returnere smykket inden for 14 dage. Du skal selv betale fragten til Kattesund 17, th. 8700 Horsens.                                                                  

Skal smykket gives i gave, noter da gerne i kommentarfeltet under bestilling, hvornår gaven skal gives. Smykket kan derved returneres i 14 dage, fra datoen gaven gives.

Din fortrydelsesret kan kun udnyttes, hvis smykket returneres i samme stand som du modtog det. Hvis du bruger smykket på en måde, som formindsker varens salgsværdi væsentligt, mister du fortrydelsesretten. 

LAGERSALG: Varer købt på lagersalg tages ikke retur.                                                                                                          

Reklamation
Du har reklamationsret i 24 måneder på alle smykker. Du kan altså klage over fejl og mangler, som er opstået i 24 måneder efter dit køb. Det gælder kun, hvis de ikke er opstået, fordi du har brugt smykket forkert eller på anden måde har gjort skade på det. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Jeg giver ingen garanti på forgyldte overflader. 

Hvis din reklamation er berettiget, dækker Mille Rubow Jewelry dine fragtomkostninger til returnering af smykket. 

Materialer
Alle smykker er håndlavet af 14 karat massiv guld og 925 sterling sølv og er dermed nikkelfrie. Jeg synes, at ædelmetaller fortjener ædelstene. Derfor bruger jeg bl.a. brillanter og safirer til at pynte smykkerne med.

Privatlivspolitik og databeskyttelse
Læs om mit brug af dine data her.

KONTAKT MILLE RUBOW:

Har du spørgsmål, skal du have specialavet et smykke eller ønsker vejledning, skriv en mail til kontakt@millerubow.dk og jeg vender tilbage inden for 24 timer. 

VÆRKSTED OG SHOWROOM:

Mille Rubow Jewelry, Kattesund 17, th. 8700 Horsens

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password