Mille Rubow Jewelry er et dansk smykkebrand, grundlagt på en simpel ide, at skabe tidløse og minimalistiske smykker, som kan stå stærkt alene men også forenes og forstærkes. Med tiden er passionen for det unikke og personlige smykke vokset, hvorfor Mille nu også laver mange specialbestillinger, bl.a. af gammelt guld. Det gamle guld forvandlet bl.a. til unikke guldklumper, som hver og én rummer sin egen fortælling og historie.

Hvert smykke, designes og fremstilles med stor passion for håndværket, med materialer og kvalitet i fokus. Formsproget er en fin balance mellem det organiske og strukturerede til det minimalistiske og tidløse. Disse faktorer gør det muligt at kombinere smykkerne, få som mange, til et magisk og personligt udtryk.

Milles uddannelsesbaggrund berør design i form af, beklædning men også med fokus på den grafiske verden. Hun har dog siden barnsben været meget fascineret af guldsmedfaget og har siden 10 års alderen lavet smykker af forskellige materialer.

Mille arbejder fra sin egen værksteds-butik i hjertet af Horsens, hvor alle smykker håndlaves af ædelmetaller der bl.a. pyntes med brillanter og safirer.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password