Levering
Dit nye smykke/r afsendes efter 1-4 hverdage. Da alle smykker er håndlavet af Mille Rubow, kan der i visse tilfælde opstå en længere leveringstid. Er dette tilfældet kontaktes du.

Er du i tvivl om din pakke kan nå frem inden jul, så tøv ikke med at kontakte os på kontakt@millerubow.dk eller 27416711.

Vi skal alle gøre en indsats for at skåne miljøet, derfor sendes din kvittering på mail og ikke fysisk med din bestilling.

Returpolitik
- Kontakt Mille Rubow Jewelry inden returnering af aktuelle produkt.
- Der er mulighed for at returnere smykket inden 14 dage, regnet fra den dag smykket er modtaget. Skriv i kommentarfeltet ved check out, hvis smykket er en gave og hvornår det skal gives. Smykket kan derved returneres 14 dage fra det gives i gave.
- Smykket og emballagen skal fremstå i samme stand som modtaget.
- Mærk pakken "Retur".
- Skal smykket byttes til anden størrelse, style eller overflade behandling, kontakt da Mille Rubow Jewelry - kontakt@millerubow.dk

Returomkostningerne samt ansvaret for at varen når sikkert frem, er på kundens egen regning og ansvar. Når pakken ikke frem, kan pengene ikke gives retur. Har du spørgsmål herom, kontakt da gerne kontakt@millerubow.dk.

Ønsker du at returnere et smykke kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Bemærk: Forgyldning er en overfladebehandling der med tiden vil mindskes. 
Bemærk: Smykker lavet på specialbestilling, tages ikke retur.

Kontakt: kontakt@millerubow.dk

Returner pakken til:
Mille Rubow Jewelry
Kattesund 17, th.
8700 Horsens

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password