Betaling
Alle priser er inklusiv moms og i danske kroner (DKK). Betalingen for din ordre trækkes først, når din ordre bliver sendt.

Told 
Handler du unden for EU, risikerer du at din ordrer bliver pålagt told, dette er på eget ansvar. 

Gavekort
Har du modtaget et gavekort, er dette gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen. Et gavekort til Mille Rubow er et ihændehaverbevis, hvilket betyder, at mister man det, kan det ikke erstattes. Samtidig er det altid den person, som er i besiddelse af gavekortet, der ligeledes vil kunne indløse det. Gavekort ombyttes ikke til kontanter.

Levering
Dit nye smykke/r afsendes efter 1-4 hverdage. Da alle smykker er håndlavet af Mille Rubow, kan der i visse tilfælde opstå en længere levering. Du får besked, hvis det er tilfældet.

Fortrydelsesret
Hvis du fortryder dit køb, har du ret til at returnere smykket inden for 14 dage. Du skal selv betale fragten til Carl Blochsgade 37, 8000 Aarhus. 

Din fortrydelsesret kan kun udnyttes, hvis smykket returneres i væsentlig samme stand som du modtog det. Hvis du bruger smykket på en måde, som formindsker varens salgsværdi væsentligt, mister du fortrydelsesretten. 

Reklamation
Du har reklamationsret i 24 måneder på alle smykker. Du kan altså klage over fejl og mangler, som er opstået i 24 måneder efter dit køb. Men det gælder kun, hvis de ikke er opstået, fordi du har brugt smykket forkert eller på anden måde har gjort skade på det. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen.

Jeg giver ingen garanti på forgyldte og sort rhodinerede overflader. Læs mere om baggrunden for det på min blog.

Hvis din reklamation er berettiget, dækker Mille Rubow Jewelry dine fragtomkostninger til returnering af smykket. 

Materialer
Alle smykker er håndlavet af 925 sterling sølv og er dermed nikkelfrie. Jeg synes, at ædelmetaller fortjener ædelstene. Derfor bruger jeg brillanter til at pynte smykkerne med.

Privatlivspolitik og databeskyttelse
Læs om mit brug af dine data her.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password