Hammered

I mit arbejde som smykkedesigner søger jeg altid efter en spændende struktur, tekstur eller overflade. Mange af os er tiltrukkede til ting, der glimter. Typisk skal smykker gerne skabe blikfang, og det kan man let gøre med en stor sten eller diamant.

Men det kan også gøres ved at vise smykkedesignerens håndværk frem. Den bankede kollektion fra Mille Rubow Jewelry er fyldt med facetter, som fanger lyset og sikrer dig blikfang.

I Hammered kollektionen er det ikke bare en sten, men hele smykkets overflade, som stjæler opmærksomhed.

De store mestre i sølvarbejde former skåle og andre store ting ved at hamre metallet til en rund form. Smykkedesignere bruger den samme teknik med at banke smykker, når et smykke skal renoveres, udvides eller på anden måde ændres i form eller størrelse.

Derfor indgår banketeknikken i vores daglige arbejde, men vi skjuler som regel sporene efter den med en blankpolering. Som en kunstner, der skjuler sine første blyantstreger, når du får det endelige værk.

Hammered har en spændende overflade, fordi den afslører den teknik, som har skabt hvert smykke.

Den spændende overflade gør smykkerne gode at mikse med nogle af de mere stringente ting fra mine andre kollektioner som Tribe og Pearl.

Jeg vil gerne have, at mine smykker skal stå stærkt alene, men blive endnu stærkere sammen medandre.

Der er 15 varer.

Viser 1-15 af 15 element(er)

Aktive filtre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password