Tribe

Tribe kollektionen er klassiske danske smykker med inspiration fra stammesamfund og de store armbevægelser i moden og formsproget fra 80’erne og 90’erne.

Mit mål er altid at skabe kollektioner, som kan holde i mange år. Derfor har jeg også i Tribe fokus på det tidløse.

Tribe har udviklet sig til den fysisk største kollektion fra Mille Rubow Jewelry, og jeg er selv helt vild med det.

Mange stammesamfund bruger smykker og udsmykninger af kroppen som statussymboler. Derfor er der også lidt af et statement i at bære et af smykkerne fra Tribe. Du skal altså ikke være bange for at stjæle opmærksomhed, for her er detaljerne meget tydelige.

I min barndom var det hele fyldt med volumen – mine forældre havde store briller. Alle havde store skulderpuder i jakkesættene, og der var knald på farverne. For at festen kan fortsætte i flere årtier, holder jeg mig til klassiske sølv smykker med mulighed for forgyldning.

Generelt anbefaler jeg, at du vælger den ægte vare frem for en overflade. Dine smykker vil patinere på en meget smukkere facon, hvis de er i rent sølv frem for sølv med blank forgyldning.

De store smykker går godt til både hverdag og fest. Jeg kan godt lide at have dem på til casual tøj. Det er mega mums at bære de store Tribe øreringe til en vamset sweater!

Jeg håber, at du også kan finde dit nye yndlingssmykke i Tribe kollektionen.

Der er 10 varer.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Aktive filtre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password